vineri, 22 aprilie 2011

jocuri manager de fotbal online

Am jucat si joc o multime de jocuri fotbal de genul manager si m-am gandit sa fac o lista cu cele mai bune jocuri de fotbal de tip manager ce se pot juca online. Lista completa cu managere de fotbal o gasiti pe site-ul Managere de fotbal

GoalUnited
Hattrick - cel mai vechi joc de fotbal online
TrophyManager -
Sokker -
ManagerZone - simulator 3d
Planetarium Manager -
Freekick -
ManagerLeague - 2 meciuri pe zi un sezon intr-o luna
Perfect Line-Up - primul manager de fotbal romanesc
Dugout-Online -
goalunited -
Football Manager Live - din pacate nu este gratis
GodSoccer -
SoccerProject -
Ultimate Manager

Un comentariu:

  1. Le-am jucat pe aproape toate dar de ceva timp m-am oprit la cel mai bun dintre ele: Sokker Manager (http://www.sokker.org) este un manager de fotbal online. Dupa inregistrare primesti o echipa; tu vei fi managerul ei, cel ce va lua decizii in ceea ce priveste antrenamentul, transferurile, tactica folosita in meciuri si jucatorii ce vor intra in teren. Nu este o sarcina usoara, atata timp cat concurezi alaturi de 50.000 utilizatori reali, nu impotriva unui calculator :)
    Cea mai frumoasa parte si particularitate a Sokker-ului o reprezinta meciurile 2D in direct (http://online.sokker.org/matchview.php), animate, in care poti urmari daca jucatorii tai urmeaza in tocmai sfaturile tale tactice sau in care poti vedea goluri splendide, parade extraordinare, sau cum functioneaza tactica setata de tine (http://www.youtube.com/watch?v=Cx8ePLT0eno).
    Inca un lucru deloc de neglijat, [url=http://www.sokker.org]Sokker este gratuit.[/url]

    RăspundețiȘtergere