duminică, 5 aprilie 2009

Planetarium Manager

Planetarium Manager este un simulator de fotbal online gratis, disponibil pentru 60 de ţări în 30 de limbi, şi care este jucat cu ajutorul browserului tău de internet. Misiunea ta este să îţi administrezi echipa şi să încerci să ajungi printre cei mai buni manageri de pe planetă.

Pentru aceasta vei avea la dispoziţie o mulţime de funcţii ale jocului, precum cumpărarea şi vânzarea de jucători, setarea unor scheme de antrenament, tactici, etc. De asemenea nu trebuie să neglijaţi partea financiară a jocului, lucru foarte important.

Planetarium Manager nu se termină niciodată şi vă puteţi loga oricând vreţi. Meciurile din campionat se joacă joia şi duminica. De asemenea poţi provoca alţi manageri la meciuri amicale. Aceasta în cazul în care nu vă luptaţi pentru câştigarea Cupei naţionale. Meciurile amicale cât şi cele din cupă se joacă marţi.

Un sezon durează 11 săptămâni: 9 sezonul şi 2 inter-sezonul, iar în fiecare sezon poţi promova într-o divizie superioară, către Liga 1, unde te poţi lupta cu cei mai buni manageri. De asemenea poţi încerca să ajungi cât mai departe în Cupă!

Este alegerea ta ce tactică să adopţi… eşti gata să te alături altor manageri în lupta pentru a deveni cel mai bun de pe planetă?
joaca acum PManager

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu