duminică, 5 aprilie 2009

FreeKick - manager de fotbal


FreeKick este un joc pe internet referitor la managementul unei echipe de fotbal. Ca şi manager veţi avea grijă de un club de fotbal nou fondat. Va trebui să vă aranjaţi echipa în teren, să intuiţi tactica prin care să câştigaţi meciuri, să construiţi şi să îmbunătăţiţi echipa prin transferuri sau prin investiţia în şcoala de juniori, să setaţi antrenamentul jucătorilor, să aveţi grijă de stadionul dumneavoastră. De asemenea puteţi obţine prestigiu prin rezultate bune în Campionat, Cupa Internaţionala şi Cupa Ligii, sau conducând echipa Naţională de seniori sau juniori către gloria oferită de parcursul în Cupa Mondială. Deciziile luate de dumneavoastră pot afecta mii de alţi manageri care joacă acest joc şi va trebui să evoluaţi împotriva lor pentru a vă crea un nume în acest joc. Cel mai bun să câştige !

FreeKick este uşor de jucat. Prin programul dumneavoastră de acces la internet puteţi obţine toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a conduce clubul. Cele mai importante decizii care va trebui să le luaţi se referă la formula de joc şi tactică precum şi la antrenamentul jucătorilor.

Jocul este accesibil non-stop, putând avea acces încontinuu la serverul nostru. Puteţi să vă autentificaţi oricând pentru a vedea ce s-a întâmplat în zilele anterioare şi care este programul echipei în zilele ulterioare. De asemenea, nu este nevoie să intraţi în joc la anumite ore sau în anumite zile, ci puteţi urmări evoluţia echipei oricând. Puteţi seta formule de joc prestabilite, antrenamente pe termen lung, planuri de dezvoltare a şcolii de juniori şi puteţi face transferuri fără a fi prezent în momentul vânzării unui jucător.

Când veţi cunoaşte mai bine clubul, veţi descoperi flexibilitatea acestei echipe oferită de jucători, tactici, formule de joc şi strategii. Jucătorii sunt foarte variaţi, putând juca pe mai multe posturi pe teren şi veţi constata că nici un jucător nu vă va duce echipa în spate, deşi o individualitate vă poate ajuta. De asemenea în orice meci deznodământul nu poate fi anticipat în totalitate. Prin dezvoltarea tactică a clubului puteţi înfrânge chiar şi cele mai puternice echipe.
joaca acum freekick.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu