miercuri, 20 aprilie 2011

Ultimate Manager - joc de fotbal online

Ultimate Manager este unul dintre cele mai recente jocuri de fotbal de tip manager ce se poate juca online. Jocul este gratis si nu necesita nici un fel de download. Unul dintre punctele de atractie ale jocului este faptul ca poti vedea meciurile live in animatie 2d, astfel iti poti face o parere despre felul in care evolueaza echipa ta. alte caracteristici ale jocului in descrierea oficiala:
Jocul este complet gratis. Nu trebuie să plătiţi nimic pentru a folosii opţiunile de bază.
MECI ÎN DIRECT !!! Setează-ţi formaţia și creează-ţi tactica proprie. In Ultimate Manager poţi vedea în animaţie 2D rezultatele muncii tale ca antrenor !
HIGHLIGHTS !! Vizualizează cele mai importante momente din fiecare meci cu un singur click TACTICĂ DEFENSIVĂ ȘI OFENSIVĂ ! Aranjează-ti jucătorii potrivit posesiei balonului sau defensivei !
ANTRENAMENT PERSONALIZAT !Tu decizi care abilitate să fie antrenată pentru fiecare jucător ! CONTROL TOTAL !Gestionare totală a tuturor variabilelor de joc, inclusiv condiţia fizică a jucătorilor tăi !
NU DOAR STADIONUL !Dezvotă-ţi centrul sportiv cu structuri avansate și personal calificat !
SIMPLU ȘI PRACTIC !Navigare rapidă și intuitivă în folosirea diferitelor secţiuni. Nu aveţi nevoie de programe ajutătoare pentru a ţine sub control informaţiile despre echipa ta. joaca acest joc te fotbal Ultimate Manager

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu